Дарія Шевченко

У Тернополі водій, втікаючи від патрульних, потрапив у халепу (відео)

98dXKtxKMlSUAwX5ysDx

Під час патрулювання тернопільські поліцейські помітили на проспекті Степана Бандери автомобіль, який рухався з несправною фарою. Інспектори вирішили зупинити транспортний засіб, але водій проігнорував вимогу правоохоронців і почав збільшувати швидкість. Поліцейські почали переслідувати автівку. Згодом на вулиці Пушкіна водій не впорався з керуванням і здійснив наїзд на перешкоду, після чого водій та пасажир почали втікати з машини.

У ході оперативних дій, патрульні швидко наздогнали порушників та під час спілкування виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння у водія. Йому запропонували пройти огляд на алкотесті «Драгер», на що він погодився. Результат показав 0, 60 проміле, що перевищує норму. Крім того, у кермувальника не було при собі посвідчення водія відповідної категорії.

На порушника склали адміністративні протоколи. На щастя, обійшлось без жертв, але безвідповідальність водія могла привести до невтішних наслідків. Патрульні закликають кермувальників дотримуватись правил дорожнього руху задля безпеки.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео