Ростислав Фук

У Тернополі водій збив жінку на переході

Того ж дня неподалік села Устечко Чортківського району не розминулися вантажівка та легковий автомобіль

З переломами та тілесними ушкодженнями до лікарні госпіталізували 64-річну тернополянку, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Травми жінка отримала в результаті аварії 6 грудня. Її на пішохідному переході на вулиці Гетьмана Мазепи збив водій автомобіля «Nissan».

Того ж дня неподалік села Устечко Чортківського району не розминулися вантажівка та легковий автомобіль. Аварія трапилася близько 12:30. За попередньою інформацією, водій автомобіля «MAN HSE 19FT», об'їжджаючи вибоїни на дорозі, виїхав на смугу зустрічного руху. Цей маневр спровокував ДТП - вантажівка зіткнулася із Volkswagen Jetta, якою керував житель Франківщини. Внаслідок удару легкі тілесні ушкодження отримав пасажир іномарки. 

Нагадаємо, дев’ятирічного хлопчика госпіталізували в травматологічне відділення внаслідок аварії, яка сталася 6 грудня неподалік села Городище Тернопільського району. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що хлопчик був пасажиром в автомобілі Daewoo Lanos. Водій не впорався з керуванням та з'їхав у кювет.

У всіх водіїв відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео