Дарія Шевченко

У Тернополі водії паркуються на пішохідних зонах (фотофакт)

82063700_10215983593377208_5325143206212825944_n

«Терен» ледь не кожного дня пише про зухвалих водіїв, які паркують свої транспортні засоби у заборонених для цього місцях: тротуарах, пішохідних переходах, посеред вулиці чи проїжджої частини й тому подібне. Аналогічну ситуацію помітили жителі одного з багатоквартирних будинків.

Там невідомий поставив машину на тротуарі, залишивши вузький прохід для пересування перехожих. Жителі одразу почали звинувачувати порушника, але знайшлись і ті, які встали на його захист. Вони аргументували це тим, що, ймовірно, чоловік приїхав пізно уночі, коли не було вільного місця для паркування, тому у нього не залишалось іншого вибору, ніж поставити авто на тротуарі. Проте, зазначають, що у випадку будь-якої надзвичайної ситуації спецмашини можуть не проїхати через таке паркування.

- Там ситуація напевно інша була: чоловік приїхав вночі і в дворі не було де припаркуватись, і так він залишив авто. Однак не подумав, що у разі якоїсь надзвичайної ситуації - пожежна або мнсники б не проїхали між цими авто, - написав пан Володимир.

Він попросив водії бути уважними та думати, як поставити автомобіль таким чином, щоб це не приносило незручностей іншим.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео