Олеся Поліщук

У Тернополі з’явився перший власник речей з відомої екологічної колекції (фото)

198717337_4008469892521426_8122267358236206511_n

Став відомий перший власник речей з відомої екологічної колекції «КРУК» загиблого пластуна Дмитра Мудрого з Тернополя.

- Перший власник худі, лонгсліва та штанів Віталій Кирилов (завдяки особистим зв'язкам, до початку благодійного продажу еко речей #КРУК талановитого, молодого, тернопільського дизайнера одягу найріднішого Дімона) Dmytro Mudryy, - написала у фейсбуці мама покійного Дмитра, Олена Мудра. - Перший крок до купівлі ношей-боксів для транспортування постраждалих від опіків зроблено.

За її словами, кожен охочий може долучитися та отримати річ від першого пошиву колекції «КРУК» з тканини у якій є і конопляні, і бамбукові, і бавовняні складники, поставивши «плюс» під публікацією в фейсбуці.

Нагадаємо, Дмитро Мудрий, який постраждав від вибуху газу в Тернополі, помер в лікарні. Хлопець разом зі своїм батьком рятував двох малюків, які в цей час також були в будинку.

Як розповідають на «Т1», тернополянин Дмитро Мудрий за життя розробив і почав шити власну колекцію одягу. Він сам малював ескізи і мріяв про власний бренд. Дмитро хотів створити екологічний одяг, «в якому зимою тепло, а влітку холодно», – саме так він написав в своєму робочому планувальнику. Мама Дмитра, Олена Мудра, хоче організувати продаж бренду «КРУК» з аукціону. А за виручені кошти допомогти Львівській лікарні, де рятували сина та його батька.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео