Ростислав Фук

У Тернополі зіткнулися два автомобілі – є травмовані (фото)

Один з водіїв не був пристебнутий паском безпеки, через силу удару його викинуло із салону автомобіля на проїжджу частину

Автомобілі Volvo та ВАЗ зіткнулися на перехресті вулиць Львівської та Тернопільської сьогодні, 10 липня, близько 10 години ранку. Про це повідомляють на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Як ідеться в повідомленні, водій Volvo не пропустив автомобіль ВАЗ, який рухався головною дорогою.

Оскільки водій іномарки не був пристебнутий паском безпеки, через силу удару його викинуло із салону автомобіля на проїжджу частину. Чоловіка госпіталізували до лікарні. На місці події працюють патрульні та слідчий по ДТП.

Нагадуємо вам про обов’язковість використання ременів безпеки, адже вони можуть зберегти ваше життя та здоров’я. Застосування ременя безпеки зменшує ризик загибелі водія за лобового зіткнення у 2,3 раза, за бокового – в 1,8 раза, а при перекиданні авто – в 5 разів, – кажуть поліцейські.

Правоохоронці нагадують, що санкція частини 5 статті 121 (Порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП передбачає штраф у розмірі 510 гривень.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео