У центрі Бучача один за одним «виростають» МАФи (фотофакт)

100325464_2929450013948430_490999621896634368_o

Про те, що в історичній частині Бучача один за одним з’являються тимчасові конструкції, що порушують архітектурну цілісність райцентру, повідомляють містяни. Мешканці обурені таким спотворенням історичного міста і висловлюють сумніви щодо його законності.

– У нас, як завжди: тихенько, вночі «виростають» тимчасові конструкції в центрі історичного міста! Питання: хоч один папірець на це є? Чи як завжди? – пише Oleg Grebenovsky

Дехто з бучачан зазначає, що дозвільні документи на дану споруду є, а от щодо її естетичного вигляду питання залишається відкритим.

– Наскільки мені стало відомо, тимчасова споруда знаходиться на приватній земельній ділянці, всі дозвільні документи в порядку. На жаль, з почуттям естетики та відповідальності за вигляд рідного міста в підприємця не склалося, – пише Анатолій Дубина.

З ностальгією згадують колишній вигляд Бучача його вихідці, що нині мешкають в інших містах.

– Шкода, що так захаращується моє рідне місто. Колись привозив своїх знайомих зі Львова, вони були в захваті від нашого міста, а тепер залишаться тільки спогади. Сумно, ця нація загубить сама себе на чолі з керівниками нашого міста і підприємцями-спекулянтами, – констатує Володимир Кланцак.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео