У вихідні на Тернопільщині було смачно та недорого (фото)
Окремої уваги на ХIII мистецько-краєзнавчому фестивалі «Братина» заслуговувала гастрономічна частина.
На «Волинській гостині» представили різноманітні страви та напої традиційної української кухні. Справжній рай для гурманів – від вареників до запечених поросят. Приємно тішили й ціни. Бутерброд із сірим хлібом та салом можна були з’їсти за 2 грн., за 5 грн. – пиріжок з капустою чи картоплею. А от хто хотів поласувати печеним поросям – мав би викласти 2000 грн. за ціле. Традиційна страва усіх фестивалів – шашлик коштував 80 грн. за 250-грамову порцію.
Аперитив також можна було обрати на будь-який смак. Пиво від 18 грн. і до різноманіття домашніх медів та наливок міцністю до 50%. За пляшку таких чудо-напоїв просили від 90 грн.
Фото автора