Юлія Пацкаль

У замку на Тернопільщині проводять романтичні вечері для закоханих

У підземеллі замку сервірують стіл, запалюють свічки і автентичний камін, який створює особливу атмосферу

Романтичну вечерю при свічках біля каміна організовують для закоханих у підземеллі замку у Скалаті на Тернопільщині. Послуга «Романтичний вечір удвох» діє у замку ось уже третій рік. Причому пари можуть приходити сюди не лише 14 лютого на День Валентина, а й у інші важливі для закоханих дні. 

Скалатський замок розташований у південно-західній частині міста, у заплаві річки Гнилої. Відвідати цю фортифікаційну споруду, що за три десятки кілометрів від Тернополя, з'їжджаються туристи з цілої України. Тут можна провести особливий вечір для закоханих пар. 

Ми здаємо для наших туристів в оренду підземелля, де можна провести романтичну вечерю на двох. Власноруч робимо декор, сервіруємо стіл, облаштовуємо все, щоб було гарно, запалюємо свічки і наш автентичний камін, який створює особливу атмосферу, - розповідає молодша наукова співробітниця Скалатського замку Юлія Смоляк.

Оренда приміщення і столика платна. Однак цін у замку не називають, посилаючись на те, що це індивідуально і залежить від кількості послуг, які обирає замовник. Крім того, доведеться додатково заплатити за доставку їжі з місцевих закладів, при бажанні - за музичний супровід. 

Така вечеря організовується лише на двох людей. Тобто у нашому підземеллі закохані зможуть побути на самоті. Якщо ж є багато замовлень в один день, то орендувати приміщення можна на 2-3 години. Замовник може оплатити додатково агенцію, яка займеться всією організацією, - каже молодша наукова співробітниця музею.

Вільні місця до Дня закоханих ще є. Забронювати місце можна щодня до 20:00. Романтичну вечерю у замку можуть організувати не лише на свята. 

Були й замовлення у прості дні, коли хлопець хотів зі своєю дівчиною по-особливому провести час. Було у нас і романтичне освідчення. Ми надали лише локацію, а іншими деталями вже займалась агенція з Тернополя. Проте нам дуже приємно, що ми стаємо частинкою таких історій, - зазначає співробітниця замку.

Фото надала адміністрація замку

Вибір читачів за тиждень

Відео