Тамара Коблик

У Зарваниці охрестили хлопчика, який народився в Маріуполі

Перебуваючи два тижні у бомбосховищі, в холоді, під постійними обстрілами, в батьків не було можливості охрестити дитину

У неділю, 3 квітня, у Марійському духовному центрі «Зарваниця», незважаючи на важкий та сумний час, відбулася особливо світла подія - свята Тайна Хрещення.  Прийняв її маленький хлопчик Андрійко з м. Маріуполя, якого разом з мамою Анастасією з рідного міста вигнала страшна війна. Перебуваючи два тижні у бомбосховищі, в холоді, під постійними обстрілами, не було можливості охрестити дитину.

Святу Тайну Хрещення у храмі пресвятої Євхаристії уділили адміністратор малої базиліки Зарваницької Матері Божої о. м. Дмитро Квич та адміністратор Марійського духовного центру «Зарваниці» о. Ігор Засійбіда, пишуть на сторінці Марійського духовного центру Зарваниця.

Пані Анастасія разом з синочком виїхала із міста, яке носить ім’я Марії, та, за словами Папи Франциска, стало містом-мучеником жахливої війни. Сім’я тимчасово оселилась у Золотниківській громаді, де їх тепло приймають та опікуються з любов’ю. Віримо, що після перемоги кожен зможе повернутись до рідної домівки, але пам'ять про особливу подію, яка відбулася у місці об’явлення Пресвятої Діви Марії завжди буде присутня в житті маленького Андрійка, - йдеться в повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео