У Зборові вперше зібралась нова молодіжна громадська організація

Сьогодні відбувся перший з'їзд Молодіжного корпусу ГО «Зборів UP». Учасники насамперед зібрались обговорити свою участь у молодіжному форумі «ДОБРЕ ДІЙ», що відбудеться у Тернополі 14-15 березня.

Учасники із громад Тернопілля на форумі вчитимуться створювати та реалізовувати проекти для своїх громад. Саме свої ідеї і обговорювали сьогодні молоді активісти. З  запропонованих обрали 3 пріорітетні – це арена для тренувань із туризму , молодіжний центр для дозвілля та позашкільної освіти та тренажерний зал із спортивими  секціями (бокс, аеробіка, йога, фітнес, танці).

фото 2 мк (Copy)
фото 2 мк (Copy)

фото 1 мк (Copy)
фото 1 мк (Copy)

Учасниками форуму від Зборівської ОТГ будуть 6 представників, що завчасно зареєструвались та пройшли телефонну реєстрацію. Також активісти обговорювали розширення діяльності Молодіжного корпусу на сусідні громади, проведення акцій та подій, питання екології та брак відпочинкових зон.

Завдання команди – 14-15 березня  представити унікальні та креативні проекти , що стануть родзинкою громади та користуватимуться попитом у Зборівській ОТГ.

Фото «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео