У «Казковому вулику» - 10 тисяч подарунків для маленьких тернополян

1 вересня розпочнеться другий етап благодійного проекту «Кожна дитина має право на щастя», ініціатором якого є торгово-відпочинковий центр «Атріум» за підтримки управління освіти і науки міської ради.

У день свого народження кожний маленький тернополянин зможе безкоштовно відвідати один із заходів «Казкового вулика» - кімнати корисного і цікавого дозвілля.

2500 іменинників – діти воїнів АТО, сімей вимушених переселенців і малозабезпечених сімей, починаючи від 15 квітня, отримали запрошення на безкоштовне відвідування майстер-класу, читання казки чи іншого заходу у «Казковому вулику». З 1 вересня подарунковий сертифікат чекає на кожну дитину, незалежно від того, який дитсадок вона відвідує.

«Бізнес сьогодні має бути чутливим до ситуації в країні, впроваджувати у соціумі важливі проекти, які допоможуть майбутньому поколінню зростати в любові і турботі, - каже власник ТВЦ «Атріум» Тарас Демкура».

Цей проект неодмінно зробить щасливішими величезну кількість дітей. А що таке щастя? Насправді це гарний настрій, усмішка мами і тата, а ще - коли сім’я перебуває у повному складі, і коли мирне небо над головою.

"Казковий вулик" запрошує усіх діток щосуботи (початок о 15.00) зануритись у стовідсотковий світ позитиву: на малюків чекатимуть пізнавальні, розвиваючі, оригінальні майстер-класи. Тут можна навчитися виготовляти етноляльку чи етноприкраси, мило ручної роботи та багато-багато іншого. Це дає можливість розвивати малечі дрібну моторику, мисленнєві здібності, образне сприйняття довкілля, пізнавати світ і власну культуру. Вкладене у дитину сьогодні сприяє її успіху в майбутньому.

Валентина СЕМЕНЯК

 

Вибір читачів за тиждень

Відео