Віра Олександрович

Учителі і лікарі Тернопілля накриють святкові столи (відео)

Проблем із виплатою зарплат працівникам бюджетної сфери на Тернопіллі до кінця року не буде. Адже депутати встигли прийняти зміни до обласного бюджету-2016.

Доповідав із цього питання  на сесії 22 грудня директор обласного департаменту фінансів Степан Скибиляк.

[embed]https://youtu.be/mYS2ett3TQ8[/embed]

Частину грошей додали, решту перерозподілили. За словами Степана Скибиляка, ще очікують надходження 73 мільйонів гривень на компенсацію пільг і субсидій жителям краю. Ці гроші розподілять відразу, як вони надійдуть.

яяяяяяяя
яяяяяяяя

Окрім того, за пропозицією голови обласної ради Віктора Овчарука, перерозподілили залишок коштів у бюджеті так, щоб без зарплати перед Новим роком не залишилися працівники екстреної служби і медики Бучацького району.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=IZYip9DDB-8&feature=youtu.be[/embed]

Також депутати на останній у цьому році сесії прийняли «Програму розвитку кінематографії та забезпечення кінообслуговування населення Тернопільської області на 2017-2021 роки», а також «Програму розвитку видавничої справи та видавничого простору у Тернопільській області на 2017-2020 роки». Про це та інше читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

До речі, на сесії традиційно затвердили угоду щодо забезпечення утримання Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв ім. Ігоря Герети на 2017 рік. Цей навчальний заклад розташований у Тернополі, але відвідують його не лише діти із обласного центру. Спротиву у політиків це питання не викликало.

Фото і відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео