Олег Снітовський

Українським блогерам та журналістам під Тернополем показали «кінний рай» та цікаву локацію для туристів (фоторепортаж)

Учасники туристичного  форуму «Тернопілля TFT 2019» відвідали заміський кінний клуб у Байківцях.

Як повідомляв «Терен», упродовж двох днів на Тернопільщині тривав туристичний форум «Тернопілля TFT 2019».

У його рамках, після низки дискусійних панелей, напередодні для блогерів, журналістів та представників туристичних фірм було організовано поїздку у Байківці, де діє заміський кінний клуб Baykov Resort and Horses Club.

01
01

Начальник управління туризму облдержадміністрації Ростислав Яцків каже, що така оригінальна локація стала привабливим для багатьох туристів, жителів Тернополя та області, сусідніх регіонів місцем, де можна отримати уроки верхової їзди, відчути її оздоровчий ефект, здійснити кінні прогулянки та зробити фотосесії з кіньми.

06
06

Засновник кінноспортивного комплексу та кінного клубу Baykov Resort and Horses Club Олександр Твердохліб розповів, що часто тернополяни та гості з інших міст, які приїжджають сюди, кажуть, що так відвідини – унікальна можливість зняти стрес, змінити на краще свій настрій. Адже дотик до коня, його близька присутність завжди додають людині спокою, певного душевного балансу.

03
03

Учасники туристичного форуму дізналися, що у кінноспортивному комплексі в Байківцях не тільки діє школа верхової їзди, але й організовано тренувальний процес для тих, хто має коня, передбачено і вишкіл коней для конкуру.

04
04

Олександр Твердохліб провів своєрідну екскурсію комплексом, де зараз за міжнародними стандартами триває реконструкція манежів та кінного поля, показав комфортні умови для повноцінного тренінгу коней. А це – сучасна стайня, левади, водилки й інші автоматичні тренажери, манежі та плаци зі спеціалізованим ґрунтом і поливом.

Цікаво, що у Байківцях можна орендувати коней для фотосесій, є можливість ознайомитися із різноманітними аксесуарами, що використовуються у кінному спорті, а для навчання дітей у клубі тримають навіть спеціально підготовлених коней та поні.

02
02

05
05

На завершення відвідин кінноспортивного комплексу Baykov Resort and Horses Club його засновник та великий ентузіаст кінного спорту,  майстер верхової їзди Олександр Твердохліб подарував гостям – учасникам туристичного форуму оригінальні сувеніри, які нагадуватимуть їм про відвідини цієї локації, де ідея пропаганди кінного спорту та здорового способу життя набрала і продовжує набирати реальні обриси.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео