Орест Сарматський

Укрзалізниця додає вагонів до поїздів, щоб забезпечити виїзд насамперед жінок і дітей

Укрзалізниця причепить додаткові вагони до поїзда №67 Київ — Варшава

Щоб забезпечити виїзд передусім жінок та дітей з Києва, до поїзда №67 Київ — Варшава, який відправиться з київського вокзалу о 19:13, додають нові вагони.

Як повідомляється, на кордоні з Польщею цим пасажирам буде наданий спеціальний поїзд з польських вагонів, який доставить їх до Варшави, де їм забезпечать притулок, їжу і все необхідне для проживання на перший час.

- Також, щоб забезпечити попит на виїзд за кордон всіх охочих пасажирів, додаткові вагони по станції Львів також причеплені до поїзда №36 сполученням Одеса — Перемишль. Крім того, поїзд №45 Краматорськ — Ужгород о 08:00 відправився з Лимана до Краматорська. З Краматорська відправленням о 12:00 до Ужгорода. Поїзд №63 Харків — Київ вирушить о 10:00, - йдеться у повідомленні.

Також Укрзалізниця додає ще один рейс з Києва до Львова, який відправлятиметься з вокзалу Дарниця о 12:40.

Для покращення обслуговування пасажирів, що прямують до Державного кордону України з країнами ЄС, призначено дизель-поїзди, що курсуватимуть за маршрутом Львів – Ковель – Ягодин – Хелм.

Посадка в дизель-поїзди відбуватиметься в порядку живої черги. Перевага надаватиметься жінкам, дітям та людям похилого віку.

З приводу детальнішої інформації, а також можливих змін у розкладі просимо уважно стежити за оголошеннями на вокзалі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео