Юлія Пацкаль

Уляна Хом'як відмовилася від посади в Тернопільській райраді

Уляна Хом'як, яка відома за багатьма волонтерськими ініціативами, вирішила, що буде більш корисною на господарській, а не адміністративній роботі

10 березня депутати Тернопільської райради задовільнили заяву заступниці голови райради Уляни Хом'як про звільнення з посади. Пані Уляна, яка відома за багатьма волонтерськими ініціативами, вирішила, що буде більш корисною на господарській, а не адміністративній роботі. 

Окрім того, діяльність в районній раді жінка екс-посадовиця продовжить як депутатка. 

Сьогодні є інші виклики, які б хотіла взяти на себе, - прокоментувала Терену своє рішення Уляна Хом'як.

Аграрний сектор - сфера, де я вважаю себе більш корисною і потрібною. Це одна із галузей, яка найбільше потерпає від проблем війни, тому потребує більшої уваги. Я співпереживаю за долю господарства, в якому раніше працювала, і хочу йому допомогти. Натомість громадську роботу я не збирають залишати. З командою продовжую працювати над волонтерськими та благодійними проектами, які спрямовані на допомогу нашим захисникам та членам їхніх сімей, - каже жінка.

Нагадаємо, на посаду заступниці голови Тернопільської районної ради Уляна Хом’як була призначена рішенням сесії у грудні 2020 року.

 Читайте також: Верховний Суд скасував рішення судів двох інстанцій про звільнення ексочільника Держпродспоживслужби Тернопільщини.

Фото з архіву Уляни Хом'як

Вибір читачів за тиждень

Відео