Улюблений сухий корм твоєї собаки - ми допоможемо в пошуках під час війни (новини компаній)

Щоб харчування підходило тварині по всіх критеріях, варто завжди звертати увагу на склад. Також слід враховувати розмір породи, вік, індивідуальні особливості, рівень активності та навіть колір шерсті

У воєнний час господарям буває вкрай важко знайти той корм для собак, яким тварина постійно харчувалась. Через прболеми з поставками не завжди на полицях магазинів можна побачити харчування певних торгових марок. Зоомагазин Дог ком юа готовий вирішити цю проблему. Для цього він допомагає знайти відповідну їжу. Якщо її немає у наявності, то компанія пропонує купити корм, який за поживними цінностями та складом максимально наближений до звичного. 

Чому важливо обирати корм для собак індивідуально?

Багато досвідчених господарів чотирилапих друзів розуміють, що просто корм для собак купити недостатньо. Щоб харчування підходило тварині по всіх критеріях, варто завжди звертати увагу на склад. Також слід враховувати розмір породи, вік, індивідуальні особливості, рівень активності та навіть колір шерсті. Правильно підібраний сухий корм для собак повинен виконувати наступні функції:

  • насичувати організм вітамінами, мінералами й іншими корисними компонентами;
  • позитивно впливати на розвиток тварини;
  • покращувати стан зубів, шкіри, шерсті;
  • запобігати розвитку захворювань;
  • посилювати імунітет:
  • не провокувати розладів травлення;
  • забезпечувати організм відчуттям ситості та інше.

Щоб ідеальний купити сухий корм для собак, необхідно визначитись, до якого класу він відноситься. Від покупки продукції економсегмента варто відмовитись. Так, вона коштує недорого і може навіть подобатись тварині. Але навряд чи така їжа принесе користь організму. Адже переважна більшість виробників подібного харчування для його створення використовують хімічні добавки у вигляді барвників, підсилювачів смаку. Замість необхідного організму тварини м'яса вони найчастіше додають сою, яка не приносить жодної користі. 

Замість такої продукції рекомендується купити корм для собак преміум, супер преміум, класу холістик. Ця їжа чудово засвоюється організмом. До її складу входять виключно натуральні та збалансовані компоненти, які позитивно впливають на самопочуття домашнього улюбленця. Для прикладу, корм для собак dog.com.ua класу холістик складається з інгредієнтів, у тому числі трав і екстрактів, які дикі тварини (вовки, шакали) вживають у природному середовищі. Це ідеальна їжа, яка чудово засвоюється, запобігає розвитку захворювань і дарує відчуття ситості.

Варто зазначити, що такі товари для собак як корм варто обирати в залежності від стану здоров'я улюбленця. Для прикладу, якщо тварина схильна до ожиріння, рекомендується їй давати беззернову продукцію. Собакам-алергікам протипоказаний корм, до складу якого входить глютен.

В це важко повірити, але колір шерсті також важливий. З особливою обережністю слід ставитися до харчування білих і світлих собак. Тут варто завжди звертати увагу на склад. Якщо виникли питання, то краще проконсультуватися з експертами в даній сфері. 

Не вдалось знайти відповідне харчування - Дог знає, який купити корм для собак з аналогічним складом!

Пропонує придбати все для собак магазин Дог. В каталозі представлений широкий асортимент кормів для різних порід, представників будь-якого віку та стану здоров'я. Тут завжди є з чого вибрати. А якщо в наявності конкретного товару нема, тоді слід звернутися до професійних консультантів. Вони знають все про харчування та догляд за чотирилапими друзями. Їм вдасться знайти гідний аналог та пояснити, чому цей сухий корм дог.ком.юа ідеально підходить. Індивідуальний підхід до кожного клієнта та його улюбленця, відсутність націнок, виключно сертифікована продукція - лише частина причин, чому варто здійснити замовлення саме тут. В магазині є все для собак недорого! Тому не варто вагатись, а час замовити лише найкраще для чотирилапих друзів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео