Віра Олександрович

Усі, хто має інформацію про Юрія Рибіна, можуть зголоситися у Тернопільське управління СБУ

РИБІН ЮРІЙ

Співробітники СБУ розшукують бойовика «ЛНР», засудженого до 15 років позбавлення волі за участь у діяльності терористичної організації.

Нагадаємо, законної сили набув вирок суду щодо Юрія Володимировича Рибіна – жителя Луганщини, заочно засудженого за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України – «участь у діяльності терористичної організації».

– Слідчі Тернопільського управління СБУ встановили, що луганчанин у 2014 році добровільно вступив до «1-го мотострілкового батальйону 6-го Окремого мотострілецького козачого полку ім. Платова», що діяв у так званій «ЛНР», – кажуть в обласному управлінні СБУ. – Він на посаді командира взводу матеріального забезпечення брав участь у злочинній діяльності терористичної організації на тимчасово окупованій території Луганщини. 

Наразі Юрій Рибін ухиляється від відбуття покарання, ймовірно, переховуючись від правоохоронців на територіях ОРДЛО. Громадяни, які володіють відомостями про засудженого, можуть посприяти притягненню його до відповідальності. Інформацію про бойовика чекають за безкоштовним телефонним номером 0 (800) 50-14-82 або на електронну скриньку callcenter@ssu.gov.ua.

Фото надане Тернопільським управлінням СБУ

Вибір читачів за тиждень

Відео