Віра Олександрович

Традиція: усі серйозні справи у Тернополі вирішують у п’ятницю

Скликати 51-шу сесію міської ради вирішили у п’ятницю, 26 червня. Депутатів чекатимуть о 9:00 у залі Українського дому «Перемога» за адресою бульв. Т. Шевченка, 27.

Розпорядження про скликання сесії підписав міський голова Сергій Надал. Документ уже оприлюднили на сайті мерії. Але докладного порядку денного там ще немає.

На розгляд депутатів запропонують низку цікавих питань:

- Про внесення змін до рішення міської ради «Про місцевий бюджет Тернопільської міської територіальної громади (МТГ) на 2020 рік»; - Про продовження терміну дії і внесення змін до рішення міської ради «Про місцеві податки і збори Тернопільської МТГ»; - Про перейменування закладів освіти і затвердження їхніх Статутів; - Про внесення змін до положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг»; - Про внесення змін до рішення міської ради «Про створення Центру надання адміністративних послуг у Тернополі».

Традиційно у переліку – левова частка земельних питань: - Про вилучення та надання земельних ділянок; - Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення ділянок; - Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; - Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки; - Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельні ділянки; - Про надання дозволів на укладання договорів земельного сервітуту; - Про погодження передачі земельних ділянок в суборенду тощо.

Що цікаво, із метою запобігання поширенню COVID-2019, пленарне засідання знову проведуть за відсутності представників громадськості. У залі будуть лише міський голова, депутати міської ради, доповідачі, представники управлінь організаційно-виконавчої роботи і правового забезпечення, а також відділу зв’язків із громадськістю та засобами масової інформації. Забезпечуватимуть трансляцію через мережу Інтернет співробітники відділу діджиталізації та програмування. Учасники засідання будуть зобов’язані дотримувалися всіх карантинних вимог.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео