Олеся Поліщук

У містечку на Тернопільщині є вакансія керівника

завантаження (1)

Бучацька міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю.

Про це повідомили на сайті громади.

Кандидати на цю посаду мають мати громадянство України, повну вищу освіту не нижче ступеня магістра, спеціаліста; стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років. Також варто знати чинне законодавство з питань місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування та інших нормативно-правових актів. Претенденти мають вільно володіти державною мовою, основами діловодства, навичками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Для участі у конкурсі необхідно подати низку документів.

- Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші). Документи прийматимуть впродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу, - йдеться у повідомленні на сайті Бучацької міськради.

Нагадаємо, оголошення про вакантну посаду оприлюднили 5 січня 2020 року.

Для довідок та подання документів для участі в конкурсі за заміщення вакантної посади радять звертатися в Бучацьку міську раду, за адресою: майдан Волі, 1, м.Бучач Тернопільської обл., 48400, тел. 2-16-79.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео