Валізи: практичні та надійні супутники в подорожах

На правах реклами

Валізи супроводжують мандрівників у будь-яких поїздках: літаком, поїздом, автобусом чи автомобілем. Транспортування необхідної кількості речей — організаційне питання, яке допоможе вирішити якісна та практична валіза. В житті не буває дрібниць, особливо коли це стосується побуту. Пакування речей, пересування багажу по вулиці та території вокзалу чи аеропорту має пройти ідеально, без неприємних поламок коліщат, ручок чи замків.

На сайті інтернет-магазину Samsonite можна купити валізу, що на 100% задовольнить ваші потреби: функціональну, з привабливим дизайном, міцну та надійну. Тільки тут представлені моделі багажних аксесуарів з інноваційною колісною системою. Подвійні коліщата – надзвичайно маневрові: обертаються на 360°, плавно рухаються та легко змінюють траєкторію. Сучасні, гарні та надійні валізи від Samsonite зроблять подорож комфортною.

Валізи: функціональність та відповідність вимогам

Вибір аксесуара для транспортування багажу залежить від частоти поїздок, їх тривалості, виду транспорту та відстаней. Одному мандрівнику на нетривалий час і коротку відстань вистачить невеликої багажної сумки. А от родині, що летить в далеку країну, краще мати 2-3 середні валізи, адже розмір однієї величезної перевищить вимоги авіакомпанії.

За якими параметрами вибирають валізи:

  • Розмір. Невеликі, висотою до 55 см валізи вважаються ручною поклажею, яку дозволено брати в салон літаків. Середні мають висоту 65-79 см, транспортуються в багажних відсіках. Великі, більші за 79 см, в яких зручно упакувати всі речі родини, розміщують в багажнику мікроавтобуса, чи власного авто.
  • Матеріал виготовлення. Це може бути міцний пластик, щільні тканини та навіть метал. Головне, щоб матеріал був стійким до механічних пошкоджень, легкий в догляді, добре тримав форму, захищав речі від зовнішніх негативних впливів.
  • Системи для пересування. Коліщата та додаткові ручки надають комфорт при переміщенні валізи в ручний спосіб.

Важливо звернути увагу на надійність застібок та замків, щоб сумка не розкрилась в найвідповідальніший момент.

Як зберегти свій багаж неушкодженим

Якісна валіза — це насамперед гарантія, що ваш багаж дістанеться до місця призначення неушкодженим. Міцний матеріал багажної сумки надійно захистить речі під час транспортування по багажній лінії, перевантаженні до та з відсіків літака. Стійкий до ударів та подряпин пластик чи міцна тканина гарантують, що речам не загрожує волога і бруд. Наявність всередині стрічок для кріплення та внутрішніх кишень дозволяє розділити речі на категорії та ізолювати їх одні від одних.

Якісні та практичні валізи виконають всі свої завдання: транспортують багаж без ушкоджень, витримують навантаження. Вони зручні при переносці, та забезпечують максимальний комфорт у подорожах.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео