Ростислав Фук

Великдень на Тернопільщині: що вирішила Рада Церков (відео)

Тривалість комендантської години в області - незмінна. Часові рамки освячення пасок продовжать, щоб не було скупчення людей

Зустріч з представниками релігійних організацій – засідання Ради Церков відбулося у Тернопільській обласній військовій адміністрації 13 квітня. Про це повідомили у пресслужбі адміністрації.

На Раді вирішили, що тривалість комендантської години на Тернопільщині залишається незмінною – з 00:00 до 05:00. Це означає, що з в цей період часу не можна перебувати на вулиці та у громадських місцях без спеціальних перепусток і документів, що посвідчують особу.

Якщо під час служби у храмі, лунатиме повітряна тривога, священнослужитель зобов’язаний повідомити про це прихожан.

Також вирішили продовжити часові рамки під час освячення кошиків аби уникнути великого скупчення людей. Те ж саме стосується й поминальних днів.

До слова, для забезпечення громадського порядку на вихідних в області залучать понад 500 правоохоронців, які контролюватимуть безпеку та спокій вірян.

Війну не можна поставити на паузу, пам’ятаймо про підлість ворога, в них немає нічого святого. Подбайте про свою безпеку. Не ігноруйте повітряних тривог, - йдеться в повідомленні.

Фото, відео Тернопільської ОВА

Вибір читачів за тиждень

Відео