Дарія Шевченко

Великоберезовицька громада з перших днів створення дбає про інвестиційний розвиток

За два роки з моменту створення громада досягла чималих результатів у роботі з бізнесом

Створення сприятливого бізнес-середовища в територіальній громаді - тривалий процес, який вимагає системної роботи у цьому напрямку. Великоберезовицька громада показує приклад такої роботи - за два роки з моменту свого створення досягла чималих результатів у роботі з бізнесом. 

Так, зокрема, Великоберезовицька територіальна громада з перших днів свого створення бере активну участь практично у всіх ініціативах Програми «U-LEAD з Європою». Разом з експертами U-LEAD у громаді розробили стратегію розвитку громади на 2021-2027 роки. У ході роботи представники громади змогли об’єктивно оцінити соціально-економічний та ресурсний потенціали громади, визначити пріоритети розвитку, організувати свою діяльність для їх досягнення. 

Голова громади Андрій Галайко наголосив, що участь у проєкті допомогла створити сприятливе бізнес-середовище та покращити інвестиційну привабливість. 

Участь нашої громади в проєкті допомогла нам у розвитку сприятливого бізнес-середовища, ми покращили її інвестиційну привабливість, вдалося налагодити ефективний діалог із бізнесом. Все це допоможе у економічному розвитку та промоції громади, а інвестори отримають першочергову інформацію про громаду та визначать можливості для кооперації з місцевою владою. Завдяки розробленому інвестиційному профілю, громада визначила та розуміє свої конкурентні переваги і готова до залучення інвестицій, – сказав Андрій Галайко.

Нагадаємо, що нещодавно у Великоберезовицькій громаді відновили роботу спиртзаводу, який пустував понад 15 років.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео