Дарія Шевченко

Громада на Тернопільщині підписала меморандум про співпрацю з іноземним Агентством гуманітарної допомоги

У рамках співпраці благодійники планують провести ремонт у приміщенні колишнього геріатричного відділення Тернопільської центральної районної лікарні у селі Мишковичі

Меморандум про співпрацю між Великоберезовицькою селищною радою та Агентством гуманітарної допомоги «CORE» підписали селищний голова Андрій Галайко і директор агентства Джером Леблю. Агентство гуманітарної допомоги «CORE» зі Сполучених Штатів Америки здійснює гуманітарні місії в Україні. Завдяки підписаному меморандуму, сторони співпрацюватимуть і сприятимуть реалізації діяльності з надання гуманітарної допомоги постраждалому від збройного конфлікту населенню України на території Великоберезовицької селищної ради.

Для нас велика честь співпрацювати з вами і підтримувати внутрішньо переміщених осіб. Розділяємо горе і хочемо допомагати покращити їхнє життя, - зазначив Джером Леблю. 

У рамках співпраці планують провести ремонтні роботи у приміщенні колишнього геріатричного відділення Тернопільської центральної районної лікарні у селі Мишковичі, щоб там проживали переселенці. Також благодійники планують забезпечити осіб продуктами харчування та засобами гігієни, непродовольчими товарами тощо.

 

Дякуємо за вашу ініціативу і підтримку в цей складний воєнний час. Сподіваємось на подальшу співпрацю і допомогу постраждалому населенню, - зазначив Андрій Галайко.

Фото з соціальної мережі фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео