Ростислав Фук

Веслувальники з Тернопільщини вибороли нагороди на чемпіонаті України (фото)

Чемпіонат з веслування на байдарках і каное серед молоді до 23 років та юніорів тривав у період з 22 по 27 травня в Умані

Збірна команда Тернопільської області з веслування на байдарках і каное повернулась із чемпіонату України з новими здобутками. Про це повідомили у пресслужбі управління молоді, спорту та іміджевих проєктів обласної військової адміністрації.

Чемпіонат з веслування на байдарках і каное серед молоді до 23 років та юніорів тривав у період з 22 по 27 травня в Умані.

Іванна Дяченко виборола на цих змаганнях шість нагород з яких дві золоті та чотири срібні. Золото Іванні дісталося у змішаному екіпажі разом з киянином Даніілом Платашем у двомісній байдарці на 200 та 500 метровій дистанції.  Два срібла в байдарці-одиночці та ще два срібла у байдарці-двійці разом з львівʼянкою Софією Поцюрко також на 200 та 500 метрівці.

Єлизавета Ліщина везе додому комплект нагород, а саме: золото у складі байдарки-четвірки на 500 метровій дистанції серед юніорок. Срібло спортсменка виборола в одномісній байдарці на дистанції 1000 метрів. Бронзова нагорода для Єлизавети дісталася у складі екіпажу байдарки-двійки на дистанції 500 метрів у парі з Євгенією Тонконог (м. Дніпро).

Ще дві бронзові нагороди виборола Дарʼя Довбня. У змішаному екіпажі на 500 метрівці разом з вінничанином Святославом Залюбівським Дарʼя фінішувала третьою. І ще одна бронза у складі екіпажу байдарки-четвірки на 200 метровій дистанції.

Фото управління молоді, спорту та іміджевих проєктів обласної військової адміністрації.

Вибір читачів за тиждень

Відео