Ростислав Фук

Президент нагородив відзнакою «За працю і звитягу» викладача тернопільського університету (відео)

Нагороду, зокрема, вручили за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки

Під час зустрічі з молодими науковцями і представниками Малої академії наук, приуроченої до Дня науки в Україні, Президент України нагородив викладача кафедри Тернопільського національного педагогічного університету Романа Загороднього медаллю «За працю і звитягу». Про це повідомили у пресслужбі ТНПУ.

Нагороду вручили за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України в умовах воєнного стану, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм. Відповідний указ опублікували на сайті президента, який відзначив, що приємно здивований бачити серед розробок провідних і переважно політехнічних університетів результати роботи команди ТНПУ: 

Є представники Тернопільського педагогічного університету, і це демонструє, як розвиваються технологічно педагогічні університети. І це дуже круто, це означає, що розумна людина в будь-якому напрямку готова дійсно допомагати Україні. Війна – велика трагедія, яка розлучає, але війна також об’єднала науковців різних ЗВО заради підтримки наших військових. Мене це дуже приємно здивувало, – сказав Зеленський.

Колектив Терену щиро вітає Романа Загороднього із високою відзнакою та бажає нових професійних досягнень.

Роман Загородній

Фото, відео ТНПУ

Вибір читачів за тиждень

Відео