Ветеранів АТО Тернопілля запрошують до діалогу

445fd1fa3de85217e6d8984ed22b2b59

Четвертий семінар «Ветерани: від діалогу до працевлаштування» в рамках всеукраїнського проекту відбудеться в Івано-Франківську 21-23 жовтня 2019 р. Запрошують демобілізованих військових з Івано-Франківської, Чернівецької та Тернопільської областей.

Мета проекту — створення сприятливих умов для працевлаштування ветеранів АТО,економічна адаптація військовослужбовців після участі у бойових діях на Сході України, повідомляють на сайті Байковецької громади. 

— Проект надасть Вам можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку, такими як: ПриватБанк, Ощадбанк, Укрзалізниця та інші та пройти перше інтерв’ю, — зазначають організатори. — Протягом 3 днів у всіх учасників буде унікальна можливість відвідати мотивуючи лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготувати себе до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.

Участь у проекті безкоштовна. Витрати на проживання та харчування іногородніх покриваються організаторами.

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства у справах ветеранів України, організатор – ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».

Зареєструватися можна за посиланням.

З усіх питань, що виникають з приводу участі у проекті, звертайтесь за телефоном: 095-540-99-42 (Наталія, ГО «Об'єднання дружин та матерів бійців учасників АТО»). Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео