Орест Сарматський

Відома співачка випікає пиріжки для захисників на Тернопільщині (фото, відео)

Робота кипить і буде продовжуватись до Перемоги!

Народна артистка України Жанна Боднарук у Чорткові разом з місцевими жінками пече пиріжки для українських бійців. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

- Вся Україна і весь світ в різний спосіб підтримують наших захисників. От і ми, українські дівчата, збираємось разом, щоб допомогти нагодувати наших мужніх героїв-захисників України. Ми ліпимо вареники з картоплею, вишнями, капустою, печемо пиріжки та рогалики з м'ясом, сиром, вишнями, маком, яблуками, сосисками, капустою... Робота кипить і буде продовжуватись до Перемоги!», - зазначає співачка.

Жанна Боднарук

Зірка української естради, народна артистка України Жанна Боднарук має чортківське коріння. Її батько – хормейстер, музикант та педагог, заслужений діяч мистецтв України Любомир Боднарук народився і зростав у Чорткові, пише Чортків.city. Ім’я Маестро Боднарука носить одна з вулиць Чернігова, де він працював незмінним художнім керівником та головним диригентом Чернігівського камерного хору ім. Бортнянського тамтешнього обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм.

Фото з фейсбук-сторінки Жанни Боднарук.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео