Війна на дорогах триває: від початку червня загинуло восьмеро людей (фото)

1 (1)
Сто чотирнадцять дорожньо-транспортних пригод зареєстрували правоохоронці на дорогах Тернополя та області за 18 днів червня. У двадцяти дев'яти постраждали люди. Аварії завершилися летально для восьми осіб, а 38 людей з травмами доправили до лікарні.

Автопригода з летальним наслідком трапилася 1 червня близько шостої години ранку в селі Скорики Підволочиського району. За попередньою інформацією, водій автомобіля HYUNDAI Elantra, рухаючись автодорогою сполученням Збараж – Підволочиськ на повороті почав обганяти автобус, а далі спробував повернутися на свою смугу. Проте висока швидкість та різкий маневр кермом вправо виявилися несумісними. Іномарка виїхала за межі проїзної частини та перекинулася. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля, жителька Підволочиська, 1955 року народження, від отриманих травм загинула на місці події.

Четвертого червня смертельну автопригоду зареєстрували правоохоронці на трасі Бережани-Нараїв-Брюховичі.  Неподалік села Нараїв водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з іномаркою Toyota Tundra. В результаті удару кермувальник Mercedes(у) від отриманих травм помер на місці події.

Ще одна смертельна ДТП трапилася на дорозі Бережани-Підгайці-Монастириськ, неподалік села Посухів. У траві на правому узбіччі люди виявили тіло чоловіка, 1960 року народження. Його травми були характерними для удару автомобілем. Уже у ході розслідування слідчі встановили, що чоловіка збив тридцятип’ятирічний житель Бережан. Він 9 червня близько 4:10, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Sprinter 316, наїхав на пішохода, який йшов узбіччям дороги, а після цього втік.

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася на Тернопільщині 13 червня близько 17:00. На трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік села Колодно Збаразького району, не розминулися бус та вантажівка. За попередніми даними, водій буса виїхав на смугу зустрічного руху. І як результат – врізався у фуру. Кермувальник мікроавтобуса загинув на місці події. Інший отримав тілесні ушкодження.

Аварію зі смертельним наслідком зареєстрували правоохоронці в Тернополі. У неділю, 16 червня, автобус збив пішохода. Сімдесятитрьохрічна жінка померла на місці події. Поліцейські розшукують очевидців даної автопригоди та з'ясовують, хто з учасників дорожнього руху порушив правила.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло на лінію “102″ 18 червня о 10:46. На вулиці Чумацькій в напрямку «дальнього пляжу» автомобіль марки Ford Focus врізався у дерево. В результаті удару кермувальник та пасажир – двадцятишестирічні чоловіки, загинули на місці події. Ще одного пасажира, 1981 року народження, з закритою черепно-мозковою травмою, струсом, тупою травмою живота та ступеневого суглобу госпіталізували до лікарні. Потерпілого та загиблих з автівки вивільняли рятувальні служби.

У ніч з вісімнадцятого на дев'ятнадцяте червня під колесами мотоблоку загинув житель села Завадівка Монастириського району. Чоловік, 1980 року народження, керував чотирьохколісним мотоблоком з дерев'яним причепом. Він їхав польовою дорогою, але на підйомі його транспортний засіб перекинувся, притиснувши водія. За попередніми даними, тіло під сільгосптехнікою пролежало не одну годину. А тому, коли його знайшли, він був уже мертвим. Як стало відомо, загиблий поїхав по сіно о 21:30. Оскільки його тривалий час не було, родичі пішли шукати чоловіка.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР відповідно до статті 286. Не порушуйте Правил дорожнього руху, бережіть себе та інших, адже кожного дня вдома когось чекають рідні!

2 (1)
2 (1)

Фото Досьє 102

Вибір читачів за тиждень

Відео