Юлія Пацкаль

Вимушена переселенка потрапила в трудове і сексуальне рабство на Тернопільщині

62% опитаних жителів Тернопільщини готові погодитися хоча б на одну ризиковану пропозицію роботи в Україні чи закордоном

Рятуючись від війни, жителька тимчасово окупованої території разом з дитиною змушена була покинути рідну домівку та шукати прихистку на заході України. Житель одного з селищ на Тернопільщині запропонував їй безкоштовне проживання в будинку, натомість потерпіла мала допомагати йому по господарству. Проте через декілька тижнів господар будинку почав домагатися жінки. Інакше погрожував вигнати з помешкання або вимагав платити за житло. Коштів у переселенки не було, тож чоловік змусив її надавати послуги сексуального характеру і вона погодилася. Цю історію розповіли під час засідання Тернопільського прес-клубу на тему протидії торгівлі людьми під час війни. 

Детальніше на відео:

Інформацію про безпечний виїзд за кордон, отримання статусу шукача притулку чи біженця, безвізовий перетин кордону можна отримати на національній гарячій лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів за номером телефону 527.

Фото, відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео