Тамара Коблик

Вимушеним переселенцям видали 17 ордерів на проживання у мобільному містечку під Тернополем

Загалом тимчасового житла потребують понад 500 переселенців, які стоять на обліку у Тернопільській громаді

21 червня на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради прийняли рішення про надання житлового приміщення із фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Згідно з рішенням, ще трьом особам з-поміж внутрішньо переміщених осіб видали ордери та надали житлові приміщення, площею 12,9 кв. м, що у модульному будинку у с. Малашівці.

Загалом, видали 17 ордерів внутрішньо переміщеним особам на поселення у модульні будиночки у селі Малашівці.

Наразі на обліку ВПО, що потребують надання житлових приміщень для тимчасового проживання з фонду житла, перебуває 240 сімей (564 особи).

Право на поселення в житлові приміщення Фонду мають ВПО, які перебувають на обліку ВПО, що потребують надання житлових приміщень для тимчасового проживання при виконавчому комітеті міської ради.

До слова, подати документи для взяття на облік ВПО, що потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання, можна у ЦНАПі, за адресою вул. Князя Василя Костянтина Острозького, 6. Перелік необхідних документів вказано в інформаційній картці.

Читайте також: «Ми вже як одна сім’я»: як база відпочинку на Тернопільщині стала прихистком для вимушених переселенців (фото)

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео