Ростислав Фук

Винуватець ДТП, у якому загинуло подружжя, сидітиме за ґратами понад 9 років

Аварія сталася 8 листопада 2021 року в Бережанській громаді

За публічного обвинувачення прокурорів Тернопільської обласної прокуратури Бережанський районний суд призначив покарання дев’ять з половиною років позбавлення волі водію, який, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, скоїв смертельну ДТП поблизу села Шибалин Бережанської громади. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Йдеться про, аварію, яка саталася 8 листопада 2021 року. Нетверезий водій Skoda Yeti, рухаючись автомобільною дорогою М-30 «Стрий-Умань-Дніпро-Ізварине», виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із Daewoo Lanos, у якому їхала сім'я із п'ятирічним хлопчиком.

Внаслідок зіткнення автомобілів водій Daewoo Lanos та його дружина загинули на місці ДТП, а дитину з важкими травмами доправили у лікарню.Через п’яного водія осиротів і старший брат хлопчика, який того дня не перебував з сім’єю в авто під час аварії, залишившись удома.

Попри те, що у судовому засіданні обвинувачений визнав вину у скоєному та відшкодував шкоду родині загиблих, винній особі призначено покарання - дев’ять з половиною років позбавлення волі із позбавленням на десять років права керувати транспортними засобами (частина  4 статті 286-1 Кримінального кодексу  України). Вирок ще не набрав законної сили.

Фото Тернопільської обласної прокуратури

Вибір читачів за тиждень

Відео