Оксана Мацьопа

Восьмеро людей, серед яких - семирічна дитина, травмувались в аваріях на Тернопільщині цими вихідними

За два дні на автодорогах сталось чотири ДТП

Чотири аварії стались на Тернопільщині за вихідні. Поліцейські повідомляють про травмованих та матеріальні збитки.

25 жовтня близько 14:00 на трасі Бучач-Товсте водій автомобіля Mercedes-Benz Vito не впорався з керуванням, з’їхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з деревом. Унаслідок зіткнення водій та двоє пасажирів зазнали травм та були госпіталізовані. До лікарні доставили трьох постраждалих, серед яких семирічна дитина.

У суботу, 26 жовтня, близько 16:20 неподалік села Чернихівці Тернопільського району, житель Збаража, керуючи автомобілем Skoda Fabia не впорався з керуванням і як наслідок - транспорт перекинувся. Кермувальника госпіталізували.

«На повороті у селі Ігровиця перекинувся вантажний автомобіль з буряком», - повідомлення такого змісту надійшло до Тернопільського відділення поліції 27 жовтня о 8:27 від місцевої жительки.

Фура з буряками перекинулась в селі Ігровиця; фото: відділ комунікації поліції Тернопільської області

На місці події  поліцейські встановили, що кермувальник вантажівки DAF не впорався з керуванням і допустив перекидання напівпричепа. Чоловіка з травмами доправили до лікарні.

27 жовтня о 15:30 у селі Бересток водійка Skoda Octavia на перехресті зіткнулась із автомобілем Hyundai. Лікарі на місці ДТП надавали допомогу кермувальниці Skoda Octavia, а також двом її пасажирам.

У всіх учасників аварій взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває перевірка.

Фото: відділ комунікації поліції Тернопільської області 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео