Тамара Коблик

З'їхав у кювет та зіткнувся з деревом: на Тернопільщині водій помер на місці аварії (фото)

ДТП з трагічними наслідками трапилася поблизу села Коршенки Збаразької територіальної громади

Дві дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими трапилося у понеділок 21 жовтня на Тернопільщини. За даними фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження відповідно до статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Аварія з трагічними наслідками трапилася поблизу села Коршенки Збаразької територіальної громади. На місце події виїжджали працівники поліції. У ході перевірки стало відомо, що водій Mercedes-Benz Vito не впорався із керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

Внаслідок ДТП кермувальник отримав травми та помер на місці події ще до прибуття екстреної медичної допомоги.

Аварію, у якій травмувалися люди, зареєстрували працівники Збаразького відділення поліції №4 у селі Романівка Тернопільського району.

На трасі Стрий-Луганськ-Ізварине не розминулися автомобілі. За попередньою інформацією, водій автомобіля Skoda Octavia, рухаючись в напрямку Тернополя, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із Mercedes Benz Atego.

У салоні Skoda Octavia, окрім водія, перебувало ще й троє пасажирів. До лікарні госпіталізували кермувальника та одного з пасажирів. Ще двом потерпілим медики надали допомогу та відпустили додому. 

Водій іншого транспортного засобу травм не отримав.

Триває слідство.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео