Оксана Мацьопа

Виставка живопису в стилі пазлфаунізм діє у палаці на Тернопільщині

Такий стиль картин поєднує в собі елементи абстракції та геометрії

У Вишнівецькому палаці на Тернопільщині діє виставка живопису в стилі пазлфаунізм. Автор робіт - Микола Солонер. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Вишнівецького палацу.

Виставка живопису в стилі пазлфаунізм Миколи Солонера стала справжньою подією для шанувальників сучасного мистецтва. Цей стиль, який поєднує елементи абстракції та геометрії, вражає своєю оригінальністю та глибиною. Кожна картина ніби запрошує глядача зануритися у світ кольорів і форм, де кожен елемент є частиною великої композиції, що розкриває нові сенси та емоції, - зазначили на сторінці Вишнівецького палацу.
Виставка також включає інтерактивні елементи, які дозволяють відвідувачам зануритися в процес творчості.
 
А сам Микола Солонер проводить майстер-класи, де ділиться своїми поглядами на мистецтво і техніки створення живопису в стилі Пазлфаунізм.

Я винайшов цей стиль у 2004 році. Пазлфаунізм — це довільне розміщення символів тварин, пазли утворюють єдиний твір мистецтва. Це може бути і в графіці, і в скульптурі. Стиль передає думки, дії, характеристики людини. Легше передати емоції, коли людина плаче, сміється. А от як передати, наприклад, її думки? Саме в цьому мені допомагає пазлфаунізм, — розповів Микола Солонер Суспільному.

Тож виставка - це не лише можливість побачити роботи художника, а й шанс навчитися новому та отримати натхнення для власної творчості.

Фото: фейсбук-сторінка Вишнівецького палацу

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео