Ростислав Фук

Водій різко загальмував: у Тернополі пасажирка травмувалася в маршрутці

Слідчі встановили місцеперебування водія і взяли у нього зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

За медичною допомогою із переломами 9 травня звернулася жителька Рівненщини. Травми жінка отримала в ДТП, яка трапилася в Тернополі, повідомляють у відділі комунікації поліції області.

У ході перевірки поліцейські встановили, що потерпіла травмувалася в автобусі, який курсував за маршрутом «вул.Вербицького - Ринок - вул.Степана Будного». 

Жінка не втрималася та впала з крісла, коли водій маршрутки застосував екстрене гальмування. Слідчі встановили місцеперебування водія і взяли у нього зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. За цим фактом триває розслідування  в межах статті 286 Кримінального кодексу України.

У той же день чергову аварію в Тернополі на проспекті Злуки зареєстрували поліцейські о 18:40. На нерегульованому пішохідному переході водій автомобіля Volvo V50 наїхав на пішохода. Потерпілий – 62-річний житель Тернопільського району. Чоловіка госпіталізували до медзакладу.

На нерегульованому пішохідному переході водій автомобіля Volvo V50 наїхав на пішохода

Нагадаємо, 58-річний водій автомобіля «Chery QQ» загинув у ніч з 9 на 10 травня в ДТП при виїзді з Тернополя в напрямку Львова.

Читайте також: На Тернопільщині перекинулась цистерна з пальним 

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео