Дарія Шевченко

Володимир Болєщук: «Демократичні засади, які закріпленні в Конституції, повинні стати заповідями для кожного українця»

Сьогодні, 28 червня, на Театральному майдані у Тернополі відбулись урочистості з нагоди відзначення 25-ї річниці Дня Конституції України. Участь у заході взяли представники влади, працівники поліції, Національної гвардії та тернополяни.

Перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук привітав українців зі святом. Він побажав, щоб Конституція була присутня у житті кожного громадянина, який будує вільну та європейську державу.

Пам‘ятаймо, що Конституція повинна бути не на папері, вона повинна бути присутня в нашому житті, в наших вчинках, в наших рішеннях, в нашому ставленні до рідної землі, в нашому ставленні один до одного. Ці демократичні засади, які закріпленні в Конституції, повинні стати заповідями для кожного українця, який розуміє відповідальність перед країною!  Бо знає, що саме він господар своєї держави. Саме українці творять щасливе та гідне майбутнє держави! Бережіть свої права та обов‘язки! Бережіть Конституцію! Бережіть Україну, сказав Володимир Болєщук.

Також за вірну службу українському народу, професіоналізм, активну громадянську позицію грамотами та цінними подарунками було нагороджено працівників поліції, Національної гвардії, представників культури та інших активних тернополян.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео