Дарія Шевченко

Волонтери з Тернопільщини передали на Донеччину вже понад 60 тисяч продуктових наборів

Координаційний штаб підтримки оборони України відправив 13 вагонів гуманітарної допомоги на Донеччину

У рамках програми Міністерства соцполітики України «Мільйон продуктових наборів» доставлено вже понад 60 тисяч продуктових наборів, які склали волонтери в Координаційному штабі підтримки оборони України. 

Органи соцзахисту громад Донецької області, крім окупованих територій, роздають пакунки багатодітним і прийомним сім'ям, будинкам сімейного типу, одиноким матерям/батькам, самотнім людям похилого віку, особам з інвалідністю, які потребують догляду, мешканцям стаціонарних відділень територіальних центрів, а також сім'ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

У кожній коробці - крупи, макаронні вироби, м’ясні консерви, олія, цукор, печиво. Соціальні працівники доставляють додому продуктові набори тим, хто знаходиться на обслуговуванні в наших територіальних центрах. Інші громадяни мають змогу отримати продукти в місцевих закладах соцзахисту. Ми вдячні тим, хто долучився до забезпечення продуктовими наборами вразливих категорій населення нашої області. Турбота про потребуючих у цей важкий воєнний час – це те, що наближає нас до перемоги, - зазначила директорка Департаменту соціального захисту населення Донецької ОДА Токарева Олена.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео