Дарія Шевченко

Волонтерки з Тернопільщини відвезли на Донеччину допомогу для військових (фото)

Продукти харчування, медикаменти, пластини та інше спорядження, бочки для води і для пального та ще багато необхідних речей для захисників - все це вже у військовій бригаді у Бахмуті

Об'єднання жінок Тернопільщини, яке сформувалося на базі Координаційного штабу підтримки оборони України, спільними зусиллями зібрало допомогу військовослужбовцям і днями доправило на передову.  Завезла допомогу на передову волонтерка Наталія Онишків із Бережан разом зі своїм чоловіком, йдеться на сторінці штабу. 

На бахмутському напрямку несуть службу багато наших земляків із Тернопільщини. Ми дізналися, що їм зараз необхідно, об'їздили кілька громад і зібрали все. Значну частину допомоги надали виконавча директорка Благодійного фонду «Покрова» Любов Вовк, керівниця аграрного господарства Алла Стечишин, волонтерка з Микулинецької громади Олена Ясінська і волонтерка з Байковецької громади Людмила Мита. Долучилися й інші небайдужі краяни, - розповідає координаторка штабу Уляна Хом’як. - Дякуємо нашій Наталії Онишків, яка мужньо долає кілометри на передову. Нам надзвичайно цінно знати з перших вуст про потреби військовослужбовців. Стараємось усіх підтримати, не ділимо воїнів на своїх і чужих. Захисники передали нам слова подяки! Все з того, що ми відправили, знадобиться їм. Пряма комунікація з військовими надихає нас не зупинятися, а продовжувати волонтерську працю. 

Нагадаємо, тернопільські волонтери потрапили під обстріли під час поїздки на схід.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео