Волонтерський штаб Тернополя вже надав допомогу понад 11 тисячам потребуючих

Щоденно у штабі працюють понад 100 волонтерів

Індивідуальну допомогу 11 тис. 193 потребуючих (з них 3 тис. 773 діти) видав волонтерський штаб Тернополя, який діє у Центрі науки. Про це повідомила начальниця міського управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Христина Білінська.

Штаб опрацював 490 заяв на допомогу організаціям, 4 тис. 215 заяв - на допомогу переселенцям, видав 1 тис. 73 волонтерських посвідок.

Щоденно у нас працюють понад 100 волонтерів. Загалом у штабі зареєстровано 987 волонтерів. Додатково 588 волонтери-водії, - каже Христина Білінська.

За її словами, за період своєї роботи штаб прийняв 147 вантажів, з них 90 - з-за кордону. На потреби інших громад та військовослужбовців відправили 335 вантажів, пріоритетно в гарячі точки: Київ, Харків, Суми, Херсон, Конотоп тощо.

Христина Білінська наголошує, що відправлення вантажів відбуваються лише за офіційним зверненням, до кожного з відправлень створюють накладну. Це стосується і індивідуальної допомоги, і звернень організацій. Усі ці документи штаб може надавати правоохоронним органам при їх запитах.

Якщо ви хочете долучитись до волонтерства чи готові надати допомогу волонтерському штабу, звертайтеся за телефоном: 097-819-42-87 або завітайте у Центр науки за адресою: м. Тернопіль, Площа Героїв Євромайдану, 4.

Фото Центру науки Тернополя

 

Вибір читачів за тиждень

Відео