Тетяна Бакай

“Вони любили понад усе життя і Україну”: у Тернополі вшанували полеглих Героїв (відео)

Рідні полеглих захисників, небайдужі тернополяни долучилися до Всеукраїнської акції “Сонях”. Багато хто приніс ці жовті квіти чи прикріпив їх на одяг у памʼять про Іловайську трагедію. Там 29 серпня 2014 року серед соняшникових полів загинули сотні наших воїнів. Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за Україну

Десятки рідних полеглих воїнів, небайдужих тернополян, представників влади прийшли на Микулинецьке кладовище у Тернополі вшанувати полеглих Героїв у День пам’яті захисників України 29 серпня. Люди долучилися до Всеукраїнської акції “Сонях”. Багато хто приніс ці жовті квіти чи прикріпив їх на одяг у памʼять про Іловайську трагедію. Там 29 серпня 2014 року серед соняшникових полів загинули сотні наших воїнів.

Помолитись до могили свого сина Романа прийшла Христина Довгалюк. Герой пішов воювати ще у 2020 році, мужньо-виконував бойові завдання, але, на жаль, загинув 12 серпня 2024 року на Сумщині.  У цивільному житті він мав власний тату-салон, займався музикою та захоплювався мотоциклами. 

Детальніше – на відео: 

Фото з фейсбук-сторінки Тернопільської ОВА, відео Руслана Жирова 



 

Вибір читачів за тиждень

Відео