Ростислав Фук

Вручили понад 300 повісток: результати перевірок документів на Тернопільщині

За три дні патрульні групи перевірили документи у майже тисячі осіб

Щоб запобігти диверсійній діяльності на території області, перевірки реєстрації внутрішньо-переміщених осіб та взяття їх на військовий облік, на Тернопільщині з 18 червня організували роботу спільних патрульних груп. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

До складу груп, окрім поліцейських, входять представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, військової служби правопорядку та органів місцевого самоврядування. Загалом щодня на патрулювання в області виходять 25 груп.

Так, з 18 по 20 червня вони перевірили документи у майже тисячі осіб. Серед них виявили 140 внутрішньо-переміщених осіб, які не стали на військовий облік та майже 70 людей, котрі перебувають на території області без реєстрації. За цей період вручили повістки 333 чоловікам, котрі підлягають мобілізації.

Робота спільних патрульних служб триватиме й надалі. Поліцейські звертаються до громадян з розумінням поставитися до перевірок та завжди носити з собою документи, які засвідчують особу, – йдеться в повідомленні.

Як писав Терен, жителів Тернопільщини, які не матимуть при собі документів, забиратимуть у відділок поліції.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео