Всім миром відбудовують хату для бійця АТО

oF2jt-U5A2c

У селі Ридомлі нещодавно трапилася вельми неприємна, тривожна історія, котра за своєю гостротою й болісністю, відчуттям безвиході в потерпілих, цілком заслуговує на сюжет трилера чи навіть фільму жахів. 

Одного нещасливого серпневого дня, у празник Св. Пророка Іллі, в літній кухні сім’ї добровольця-учасника АТО Еміла Мамедова, який лише у квітні цього року повернувся із зони бойових дій на південному сході України, раптово спалахнула пожежа... Вогонь знищив дахову покрівлю споруди та стіни, згоріли й особисті речі та одяг мешканців, повідомляє Типовий Кременець.

mFsj0YlY4bY
mFsj0YlY4bY

Спочатку родина бійця АТО звернулася зі своєю бідою, звісно ж, до Ридомильської сільської ради, одначе там спочатку не дуже перейнялися лихом, котре спіткало сім’ю. Еміла та його матір.

Тож довелося бідолашним погорільцям вдатися за допомогою до голови громадської організації Кременецька РО «Спілка ветеранів — учасників бойових дій в АТО» Івана Білосевича, як до чи не останньої інстанції й рятівної соломинки в цій практично трагічній ситуації... Як зазначив у редакції очільник Спілки кореспондентові «Діалога», «Ми, група атовців, одразу ж приїхали з Кременця до Ридомля й зустрілися з головою місцевої сільради. Проте тоді він, так би мовити, не дуже добре почув наші справедливі вимоги й заклики щодо себе, аби негайно втрутитися, як очільник громади та, по можливості, й невідкладно допомогти родині нашого побратима-атовця Еміла Мамедова. Ростислав ЛЕНЧУК

Вибір читачів за тиждень

Відео