Віра Олександрович

Всю роботу у Тернополі традиційно відклали на п’ятницю, 29 жовтня

Перемога_осінь

Створити ясла-садочок №7, ухвалити кілька цікавих програм і внести зміни у документи, а також розглянути цілу купу земельних пунктів у Тернополі планують за один день. Точніше – за кілька годин, зважаючи на традиційну практику проведення зібрань обранців тернополян.

Розпорядження міського голови Сергія Надала Про скликання 10-ї сесії міської ради вже є на офіційному сайті ради. Депутатів чекатимуть у п’ятницю, 29 жовтня, в залі Українського Дому за адресою: бульв. Т. Шевченка, 27. Прибути туди вони повинні о 9:00. Принагідно Управлінню цифрової трансформації та комунікацій із ЗМІ наказали забезпечити онлайн-трансляцію пленарного засідання міської ради через Інтернет.

Політикам запропонують розглянути низку господарських питань: - «Про виконання бюджету Тернопільської міської тергромади за 9 місяців 2021 р.»; - «Про внесення змін до рішення міської ради від 18.12.2020 року № 8/2/17 «Про бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2021 рік»; - «Про внесення змін до Регламенту Тернопільської міської ради VIII скликання та Положення про постійні комісії»; - «Про внесення змін в Положення про управління економіки, промисловості та праці Тернопільської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 05.01.2011 №6/4/51»; - «Про доцільність здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту «Створення Центру реабілітаційного та відновлювального лікування на базі незавершеного будівництва терапевтичного корпусу КНП «Міська комунальна лікарня №3» на вул. Волинська, 40»; - «Про внесення змін до рішення міської ради «Про затвердження Програми «Доступне житло на 2021-2024 рр.»; - «Про затвердження рішення виконкому міської ради від 07.07.2021 р. №572»; - «Про порядок оренди майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади»; - «Про участь у проекті «Проект розвитку міської інфраструктури-3»; - «Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт на IV квартал 2021 р.».

Звісно ж, не обійдеться без так званих земельних питань. Зокрема, йтиметься «Про розроблення детального плану території, що межує із земельною ділянкою полігону твердих побутових відходів за межами населеного пункту с. Малашівці», а також: вилучення і надання земельних ділянок; надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; затвердження проектів землеустрою і надання дозволів на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки…

Про відповідні міські програми також згадають: - «Про затвердження Програми розвитку та функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя Тернопільської міської територіальної громади на 2022-2025 рр.»; - «Про внесення змін до комплексної програми «Здоров’я громади» на 2019-2021 рр.»; - «Про Програму підтримки книговидання місцевих авторів та забезпечення святкових і офіційних заходів на 2022-2024 рр.»; - «Про зняття з контролю та перенесення термінів виконання рішень міської ради».

Чимало освітянських питань представить начальниця відповідного управління Ольга Похиляк: - «Про створення Тернопільського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №7»; - «Про надання послуг щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників»; - «Про надання дозволу на списання майна закладів загальної середньої освіти»; - «Про внесення змін до Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Тернопільської міської ради і викладення його в новій редакції»; - «Про затвердження техніко-економічних обґрунтувань доцільності передачі цілісних майнових комплексів закладів професійно-технічної освіти».

До речі, депутати також мають бажання заслухати інформацію щодо результатів діяльності Тернопільської окружної прокуратури на території Тернопільської міської територіальної громади у 2021 році. Отже, роботи у політиків буде багато…

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео