Орест Сарматський

Вуличне радіо з Тернополя добралося вже сусідньої області

радіо

У Рівному теж, як у Тернополі встановили на зупинках ретранслятори

Віднедавна на громадських зупинках Рівного з’явились голосові ретранслятори. Журналіст порталу «ЧаРівне.інфо» з’ясовував, кому вони належать та з якою метою їх встановили.

Зі слів заступника управління ЖКГ м. Рівне Володимира Лапюка, з такою пропозицією до міської влади звернувся підприємець з Тернополя Олег Нитка. Це питання вивчала спеціальна комісія при міській раді, а потім – виконавчий комітет Рівнеради.

- До нас звернувся підприємець з проханням дозволити встановити на вулицях міста таке вуличне радіо. Він просив дати дозвіл встановити їх за 26 адресами. Проте як пробний варіант ми дозволили встановити тільки за 10 адресами. Члени виконкому дали дозвіл, - каже Володимир Лапюк.

Він уточнив, що термін надання такого дозволу - 1 рік. Якщо підприємець забажає, то може звернутися повторно.

За цей час, розповідає Володимир Лапюк, була одна скарга – щодо гучності звуку, підприємець відреагував та зменшив звук.

Також чиновник повідомив, що підприємець за потреби зобов`язується озвучити на ретрансляторах заходи, або оголошення від міської влади. Крім того, тернополянин платить оренду за розміщення таких передавачів на опорах тролейбусного парку.

Вибір читачів за тиждень

Відео