Орест Сарматський

Вибори на Тернопільщині: ніхто до нікого не має претензій

Заставка111py)

У прес-клубі відбувся підсумковий круглий стіл щодо перебігу другого туру виборів Президента України на Тернопіллі.

Цього разу гостями прес-клубу були представники правоохоронних органів, громадської мережі ОПОРА, Комітету виборців, Центру суспільних досліджень ПОЛІС, ТО «Нівроку», Коаліції ГО «За чесні та прозорі вибори!», штабів кандидатів у Президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Серед запрошених був і начальник  ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

IMG_7949 (Copy)
IMG_7949 (Copy)

Очільник правоохоронців повідомив, що підрозділи поліції Тернопільщини зареєстрували 24 повідомлення про ймовірні порушення. Майже половина з них – в Тернополі. За результатами перевірок складено 4 адмінпротоколи: два – за порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації та по одному за самоуправство та розпивання спиртних напоїв на дільниці. Ще по двох матеріалах рішення будуть прийняті найближчим часом.

Керівник обласної поліції роботою своїх підлеглих під час виборів задоволений. Він запевнив, що зараз правоохоронці готуватимуться до наступних парламентських виборів.

Щодо інших учасників круглого столу, то жоден з них не навів фактів порушень виборчого законодавства, які могли би суттєво вплинути на результати голосування у Тернопільській області.

IMG_7948 (Copy)
IMG_7948 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео