«Я закривався в собі і плакав ночами»: кременчанин Віктор Жгутов потребує допомоги після трагічного нещасного випадку

жгутов

Кременчанин Віктор Жгутов створив групу у Фейсбуці, аби зібрати кошти для операції. У спільноті «Разом ми сила» він розповідає про нещасний випадок, що трапився із ним сім років тому і позбавив його здоров’я. Та неповноцінним життя Віктора назвати не можна. Він не лише прикладає усіх зусиль. аби бути самостійним, а й допомагає людям, котрі також опинилися у схожих обставинах.

Впродовж останнього року лікування Віктор перебував у реабілітаційному центрі «Меднеан» у Чернівцях, на що витратив близько 20 тисяч гривень . Пройшов консультацію у київських нейро-хірургів та у найкращих нейро-хірургів Європи. Зараз кременчанин потребує операції з імплантації електростимулюючої системи. Її вартість близько 70 тисяч гривень. Для сім`ї Жгутових це величезна сума, оскільки працює лише мама і її мінімальної зарплати та соціальної допомоги Віктора надзвичайно мало для того, щоб оплатити таку операцію. Тому Віктор та його сім`я сподіваються на небайдужість людей.

жгутов2
жгутов2

Віктор – не з тих, що здаються. Цьогоріч він став студентом психолого-природничого факультету РДГУ, хоча зізнається, що були моменти, коли хотілося геть опустити руки.

«Іноді хочеться опустити руки, забитися у куток, але сила волі, бажання до кращого життя, до самостійності дають величезного пенделя, щоб рухатися вперед. Бували моменти, коли я просто закривався у собі, ночами плакав, нікого не хотів бачити і чути, але з’являлися люди, які просто вислухали і змінювали моє життя кардинально. Цього року я завдяки людям, які підтримують мене і вірять у мене я вступив до інституту на державну форму навчання і це для мене величезний крок у житі» – розповів Віктор Жгутов.

жгутов1
жгутов1

Охочі допомогти Віктору, можуть зв’язатися з ним за телефонами: +380969835015

+380930018275

Або перерахувати кошти за наступними реквізитами:

Рахунки відкриті на ім`я Жгутова Віктора Олександровича

Рахунок Приват Банку – долари – 4731185612235637

Рахунок Приват Банку – гривні – 5168755600911883

Фото зі сторінки Віктора Жгутова у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео