Оксана Бучко

Як тернополянам безпечно подорожувати Європою під час пандемії

image

Подорожувати цього літа тернополянам слід дуже обережно. У Європі є певні країни та місця, де розробили найкращі заходи безпеки у житлових приміщеннях, ресторанах та культурних памятках, магазинах та інших приміщеннях. 20-ку таких напрямків можна внести у свій список поїздок.

Їх перелік можна знайти на 24tv.ua на основі ресурсу European Best Destinations. До прикладу, у Тбілісі обіцяють робити заміну фільтрів кондиціонування повітря між кожним перебуванням мандрівника, а також вимагатимуть у туристів користуватись масками та дотримуватись соціальної дистанції. Окрім цього до переліку найкращих напрямків в умовах пандемії враховувались місця розташування лікарень у містах та кількості місць для госпіталізації, аби в разі потреби туристи могли не переживати за медичне обстеження та лікування.

Грузія відкриє кордони для українських туристів вже з 1 липня 2020 року.

Окрім Тбілісі у Грузії до переліку увійшли переважно приморські країни, а також ще одне місто Грузії – Батумі. Перелік перших двадцяти пропонуємо дізнатись вже, аби вчасно спланувати свою незабутню мандрівку у такий непростий для світу час.

За даними МЗС, українців влітку точно готові прийняти на відпочинок у Туреччині. Також Україна першочергово хоче відкрити авіасполучення з: Азербайджаном, Болгарією та Кіпром.

Найбезпечніші напрямки у Європі в умовах пандемії:

Тбілісі (Грузія)

Корфу (Греція)

Цавтат (Хорватія)

Азорські острови (Португалія)

Азорські острови

Азорські острови / Фото з відкритих джерел

Превеза (Греція)

Алентежу (Португалія)

Батумі (Грузія)

Загреб (Хорватія)

Алгарве (Португалія)

Сібіу (Румунія)

Котор (Чорногорія)

Рієка (Хорватія)

Місто Рієка в Хорватії

Місто Рієка в Хорватії / Фото з відкритих джерел

Варшава (Польща)

Відень (Австрія)

Бохінь (Словенія)

Мальта

Гданськ (Польща)

Вільнюс (Литва)

Рига (Латвія)

Дика тайга (Фінляндія)

Фото 24tv.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео