Олена Чепіль

Як в умовах війни зареєструвати дитину в перший клас

Система реєстрації працює на основі технології Blockchain

З 1 березня, аби дітей зарахували до перших класів шкіл Тернополя і міської громади, впроваджують обов’язкову електронну реєстрацію. Сервіс унеможливлює зміни у системі та дає право тернополянам прозоро користуватися правом черги на зарахування у школу. Про це повідомили на офіційному сайті Тернопільської міської ради.

Реєстрація у перший клас відбувається на порталі https://school.isuo.org/

Необхідно, щоб один із батьків або законних представників зареєструвався на порталі та вніс дані дитини й школу, в якій вона навчатиметься. Впродовж 10 робочих днів після надходження на вашу пошту статусу «На розгляді», принесіть у школу наступний перелік документів:

  • Заяву про зарахування дитини до першого класу закладу освіти від одного з батьків дитини (законного представника), поданої особисто (з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника) за зразком;
  • Копію та оригінал свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти;
  • Оригінал або копію медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду»;
  • Карту профілактичних щеплень;
  • Копію та оригінал документа, що підтверджує місце проживання дитини (для підтвердження права на першочергове зарахування).

Після перерахованих дій отримаєте сповіщення про зарахування дитини у школу на електронну пошту. Перелік документів необхідно надати до 31 травня.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео