Оксана Бучко

Як зробити шопінг в Чорну п’ятницю корисним, тернополянам радить Аліна Заставна

zastavna

Чорна п’ятниця може принести шопінгу багато неприємних моментів, попереджає тернополян відома блогерка Аліна Френдій (Заставна). Вона дає поради, як витягнути з такого дня користь і поповнити свою колекції хорошими речами за відповідними цінами.

Починати процес слід із підготовки, йдеться у дописі блогу.

– Підготовка до шопінгу – це основний ключ, пише блогерка. – Зайти і скупити все «начебто по знижках» буде нерозумним рішенням! Складіть віш-ліст речей, які давно хотіли придбати, але ціна була надто високою, чи тих, які вам просто потрібні! Тоді буде значно легше не «прогоріти» цього дня.

Маючи список речей, Аліна Заставна радить зайти на сайти/інтернет-магазини і глянути заздалегідь їх реальну ціну – інколи в чорну п’ятницю ціни спеціально завищують, аби була імітація знижки!

У Чорну п’ятницю закликає починати шопінг якнайшвидше, адже бажані речі можуть зникнути із полиць до вечора. Щодо онлайн-шопінгу звісно буде зручніше.

– У торговому центрі в Чорну п’ятницю слід бути напоготові, – підсумовує блогерка. – Носити гаманець варто на поясі або десь близько біля себе, адже таким напливом людей можуть скористатися і злодії! Чи ви думаєте, що вони не знають про Чорну п’яницю? Залиште готівку вдома – в разі крадіжки кредитної картки її можна буде заблокувати і навіть скасувати покупки. З іншого боку, якщо вам дійсно важко стримати себе від імпульсивних дій, саме готівка зможе вас врятувати від незапланованих витрат! Ну і останнє: в нас Чорна п’ятниця тільки набирає обертів. До американських масштабів нам ще дуже і дуже далеко.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео