Ростислав Фук

Які вакансії і зарплату пропонують роботодавці Тернопільщини у травні

Найбільше потребують працівників у сферах сільського господарства, переробній промисловості, торгівлі та транспорту

робота

Станом на 3 травня через службу зайнятості роботодавці Тернопільщини  шукали працівників на 664 вакансії. Серед них 8,3% - із заробітною платою вищою від середньої по області. Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Зарплату у 20 тис. грн пропонують лікарям різних спеціалізацій та водіям тролейбуса; 17,5 тис. грн - електромеханікам з ліфтів; по 15 тис. грн – зубним технікам, бригадирам з поточного утримання й ремонту колій, обвалювальникам м'яса, кранівникам, операторам лінії з виробництва цукру; по 13 тис. грн - оператору виробничої дільниці та начальнику дільниці, понад 12 тис. грн готові платити головному режисеру, візажистам, машиністам дорожньо-транспортних машин, електромонтерам, – йдеться в повідомленні.

За видами економічної діяльності роботодавці найбільше потребують працівників у сферах сільського господарства, переробній промисловості, торгівлі, транспорту, складського господарства, поштовій і кур'єрській діяльності.

Найбільший попит мають: підсобники, водії, робітники фермерського господарства, швачки, трактористи, перукарі, продавці, кухарі, слюсарі, лікарі різних спеціалізацій та ін.

Для пошуку роботи на Тернопільщині, необхідно заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit  

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео